Prodej bytu 4 + 1 ve Vrchlabí: Skvělá investice nebo dokonalé bydlení

Nádherné, malebné horské městečko Vrchlabí je bránou do Krkonoš a je jen pár kilometrů před cílem na cestě do českého Aspenu – Špindlerova Mlýna. Má cca 12.000 obyvatel a dokonalou občanskou vybavenost. Je skvělým útočištěm a současně skvěle umístěným výchozím bodem pro vaše cesty za nádhernými zážitky, a to jak v zimě, tak i v létě…

Proto pořídit si byt v tak dobré lokalitě je vlastně výhra. A jeden takový byt vám tady dnes nabízíme. Jde o panelákový byt, který má dokonale řešené dispozice 4 + 1 o ploše 75,8 metrů čtverečních (např. obývák, ložnice, pokojíček, pracovna a kuchyň s jídelnou).

Prodej bytu 4 + 1 ve Vrchlabí: Skvělá investice nebo dokonalé bydlení

Byt se nachází v 1. podlaží a patří k němu i 2 balkóny (8,3 m2), sklepní kóje (2,7 m2) a komora (2,5 m2) přímo za výtahem. V celém bytě jsou nová plastová okna s vestavěnými žaluziemi.

Cena bytu je 3.500.000 Kč. Při opravdu rychlém jednání sleva až 100.000 Kč!

Kontakt na domluvení prohlídky bytu: tel. 604 852 940.

Byt je ideální na rekonstrukci, takže si ho budete moci doladit k vlastní spokojenosti podle svých představ. Má ještě původní umakartové jádro a poctivé parkety, které půjdou jednoduše zrenovovat. Investice do rekonstrukce navíc nebude až tak závratná a vzhledem k nízké ceně bytu se vám koupě i tak vyplatí. Získáte tak vysněné bydlení do posledního detailu.

Dům je zateplený, má novou fasádu i balkóny. V současné době se dokončuje nové zázemí pro popelnice. Kolem domu je dostatek parkovacích míst, takže zde zaparkujete bez problémů i dvě auta. Dokonce si je můžete dát rovnou pod své balkóny.

Byt je na velmi dobré adrese, takže to všude po městě máte opravdu kousek.

Jak na jeho rekonstrukci podle odborníka:

„Potřebujete-li rychle bydlet, bude vám na tento byt stačit investice kolem 200.000 Kč. Za tuto částku zrekonstruujete koupelnu, vymalujete a vybavíte byt základním nábytkem a spotřebiči. Výbornou inspirací vám může být IKEA, kde nakoupíte hezké designové věci za solidní cenu,“ říká Ing. Arch. Stanislav Vobořil.

„Ani větší rekonstrukce tohoto panelákového bytu nebude nic těžkého, jak by se mohlo zdát. A cena většího rozsahu rekonstrukce nemusí být ani tak moc závratná. U takto dobře zachovaných a řešených bytů se můžete vejít i do 500.000 Kč, a přitom byt bude přesně podle vašich představ,“ doplňuje pan Vobořil, jehož společnost má letité zkušenosti právě s rekonstrukcemi bytů v panelových domech.

„Chcete-li z daného bytu udělat úplně dokonalý moderní skvost pro svůj život, pak doporučuji investici kolem 750.000 Kč. Tato částka bohatě postačí na rekonstrukci i kompletní vybavení všemi potřebnými spotřebiči té nejlepší kvality,“ uzavírá svá doporučení Vobořil.

Dobrá investiční příležitost:

Lokalita Vrchlabí je i vhodnou investiční příležitostí, neboť dostupných bytů zde není až tak velká nabídka a poloha i vybavenost města je naprosto dokonalá.

Pořizovací cena, vzhledem k užitné ploše bytu, jeho poloze a navíc celkově dobře udržovanému domu, je velice vstřícná a pořízení tohoto bytu nese všechny znaky dobré investice do nemovitosti. Byt nejenže nebude ani časem ztrácet na ceně, ale díky nové velkorysé developerské vestavbě v rámci města cena bytu dokonce poroste. Aktuální cenová nabídka nových bytů s podobnou metráží se ve Vrchlabí pohybuje mezi 6–8 miliony korun.

Informace o lokaci:

Vrchlabí nabízí ideální startovací pozici do hor a podhůří. Případně můžete zůstat jen ve městě, kde najdete krásné historické jádro, nádherný park, Krkonošské muzeum či nový aquapark a těsně na hranici města se nachází lyžařský areál Herlíkovice & Bubákov. Vydat se můžete i do okolních areálů, které jsou vzdáleny do 15 minut jízdy autem – Špindlerův mlýn a Jilemnice, nebo do 30 minut – Černá hora, Pec pod Sněžkou, Rokytnice nad Jizerou či Harrachov.

Právě pro milovníky horského sportu i samotných hor je Vrchlabí, potažmo celé Krkonoše, jež máte doslova na dosah, opravdovým rájem na zemi po celý rok.

Související příspěvky